Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Berki Mazsi azt mondja, állandóan eszébe jut Krisztián

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
not image

Takács Petra

2022. szeptember 7. - 11:28

Miközben egyre meredekebb dolgok látnak napvilágot Berki Mazsi és Berki Krisztián kapcsolatáról, az egyedülálló édesanya azt mondja, állandóan eszébe jut a férje.

Berki Mazsi ismét középpontba került, még azelőtt, hogy táncparkettre lépne a Dancing with the Stars legújabb évadában, ahol Kulcsár Edina helyén kapott lehetőséget, mivel a szépségkirálynő váratlanul teherbe esett G.w.M-től.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Berki Krisztián édesanyja közben azt mondja, Mazsi összevissza hazudozik, nagyon keményen fogalmazott vele kapcsolatban. Sőt, legutóbb arról beszélt, hogy Mazsi talán csak addig szerette Krisztiánt, amíg együtt utazgattak.

Mazsi a hot!-nak adott exkluzív interjújában tett említést arról, vannak napjai, amikor könnyebbek a dolgok, míg máskor szétszakad a szíve. Ez egy olyan hullámvasút, ami együtt jár a gyásszal és hosszabb ideig tart.

Horváth Éva: „Szerintem már nem lesz egyenes a hátam soha”

„Vannak napok, amikor könnyebb, és van, hogy szétszakad a szívem. Ez egy nehéz folyamat. Ahhoz, hogy helyt tudjak állni ebben a műsorban, nagyon össze kell szednem magam.” – idézte Mazsi interjúját a Metropol a hot!-ból.

Lapozó: 1 2