Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,374 $

Fantasztikus családi fotók érkeztek Ronaldo és családja mallorcai nyaralásáról

Fotó: Cristiano Ronaldo, a Manchester United (b) és Gabriel Jesus, a Manchester City játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. november 6-i mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban. MTI/EPA/Peter Powell
not image

Hujber Dávid

2022. június 25. - 01:07

Mallorca volt a helyszín, ahol Cristiano Ronaldo és családja legutóbb nyaralt, több mint jól érezték magukat.

Cristiano Ronaldo nagyon nehéz hónapokon van túl, hiszen nem éppen úgy sikerült az angliai visszatérése, mint azt elképzelte. A Manchester United nagyon gyengén teljesített, hiába lőtte a gólokat Ronaldo, még a Bajnokok Ligájába sem jutottak be.

Soron kívül Hatalmas balhé a Chelsea-Tottenham-on, Contét és Tuchelt szét kellett választani (videó)

Ez pedig igen fájó lehet számukra, nemcsak pénzügyi szempontból, mert még mindig van arra esély, hogy Ronaldo 1 év után eligazol. Ennél messze fájdalmasabb volt számára, hogy elvesztette az egyik újszülöttjét, ami igen komoly tragédia volt a családban.

Szerencsére azóta mindenki jobban van, de ez olyasvalami, amit az ember nem felejthet el, és valahol mélyen mindig odabent lesz a fájdalom. Ronaldo és párja. Georgina Rodriguez számára ezekben a nehéz időkben a gyerekeik nyújthatták a legtöbb segítséget.

Sarka Kata bikiniben, egészen közelről

Ők azok, akik viszik előre a családot, és nagyon gyorsan cseperednek. Ronaldo legidősebb fia például gyakorlatilag már most olyan magas, mint Georgina, és az apjától sincs túl messze, mint azt a képeken láthatjuk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2