Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Ronaldo mezben trollkodta szét Messi csapatának bevonulását egy youtuber

Sergio Busquets külön örülhetett a népszerű streamer parádés „viccének”.

Fotó: MTI/EPA/ALEX PLAVEVSKI
Style

Bense Róbert

Szerkesztő

Alighanem itthon kevesen kapják fel a fejüket IShowSpeed nevére, az Egyesült Államokban viszont annál népszerűbb a 19 éves youtuber, akinek közel 23 millió követője van a legnépszerűbb videós platformon. A fiatal srác most épp az Al-Nasszr – Inter Miami mérkőzésen vendégszerpelt.

IShowSpeed Ronaldo mezben pacsizhatott le az Inter Miami játékosaival, köztük Sergio Busquets-szel is, aki 15 évet követően tavaly nyáron búcsúzott el a Barcelonától. A világ- és Európa-bajnok veteránnak valószínűleg fogalma sem volt, hogy egy prankvideó „áldozatává” vált. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

A videósnak mindenkihez volt pár feltűnősködő szava, így Sergióhoz is, akinek azonban szándékosan elrontotta a nevét, biscuits-nek ejtve azt, ami magyarul kekszet jelent. Hogy Busquets mennyit érzékelt ebből, az nem derült ki, de valószínűleg párszor már hallotta ezt a remek szóviccet.

A mérkőzés egyébként nagyjából annyira volt komoly, mint a vicceskedő streamer, az Inter Miami ugyanis egy laza hatos kapott a szaúdi kirakatcsapattól, melyben a legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo sérülés miatt pályára sem lépett. A túloldalon Messit ugyan becserélték, de tíz perc alatt ő sem tudott csodát tenni.