Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Így kapott ki büntetőkkel Portugália Franciaország ellen a negyeddöntőben (videó)

Cristiano Ronaldo ezúttal is hozta a kötelezőt a büntetőpárbajon, azonban ez sem volt elég a franciák ellen.

...svg content...Fotó: A portugál Rúben Dias (b) és Pepe a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott Portugália - Franciaország mérkőzésen a hamburgi Volkspark Stadionban 2024. július 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Franciaország már ott van az Európa-bajnokság elődöntőjében, addig Portugália csomagolhat. Ronaldo és Pepe sem mondta le a válogatottságot, amire nincs igazán okuk, mert hiába veteránok, még mindig beférnek a portugál válogatott kezdőjébe. Összességében azonban az idősebb Pepe jobb teljesítményt nyújtott, mint Ronaldo, aki ezért nem kevés kritikát kapott.

Egyetlen egy meccsen sem talált be a kapuba, és a második büntetőpárbajt már elbukták. Ugyan mindkét alkalommal első rúgó volt és nem hibázott, Franciaország ellen ez sem volt elég a továbbjutáshoz. Egyetlen egy hibát vétett a csapat a büntetőrúgások alatt, ami viszont sokba került, nem kerültek be az elődöntőbe. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Drámaian alakult a vége, Portugália pedig joggal foghatja a fejét, mert ez most igencsak kevésen múlt. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg, benne minden fontos részlettel és természetesen a drámai végjátékkal, ami után Pepe vigasztalhatatlan volt, míg Mbappé meglátogatta Ronaldo családját.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.