Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Cirka 66 milliárd forintot keresett Ronaldo, mióta eljött a Manchester Unitedtől

Az év végéig még további milliárdok ütik a portugál szupersztár markát.

MTI/EPA/JOSE COELHO
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Azt eddig is tudtuk, hogy Ronaldo elképesztő összegekért cserébe igazolt Szaúd-Arábiába, azonban forintosítva még megdöbbentőbb, hogy alig egy év leforgása alatt mennyit keresett a Pro Liga labdarúgójaként.

A portugálnak november elejéig csaknem 66 milliárd forintnak megfelelő összeget utalt át klubja, az Al-Nasszr, ami hetente közel 1,5 milliárdot jelent, és akkor az egyéb bevételeiről még nem is beszéltünk. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Cristiano Ronaldo tehát 38 évesen is a világ legjobban fizetett futballistája, az Al-Nasszr számára ugyanakkor óriási reklámértékkel bír, ráadásul abban is hatalmas szerepe van, hogy tucatnyi nagy nevet sikerült a szaúdi ligába csábítaniuk a bajnokság csapatainak.

Szaúd-Arábiában vélhetően azzal is számolnak, hogy Ronaldo jelenléte, valamint a 2034-es világbajnokság rendezési jogának elnyerése is hozzájárul majd a helyi labdarúgás felvirágoztatásához.

Az Al-Nasszrnál ráadásul előre is gondolkodnak, hiszen Cristiano Jr. 13 évesen követte édesapját a csapathoz, az ifjúsági akadémiában pedig már most nagy reménységeket fűznek hozzá, kora ellenére az U15-ösökhöz is bekerült – írja a Sportbible.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.