Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,596 $

Valami elképesztően vonzó Ronaldo szerelme (fotók)

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lehetséges, hogy sokan irigylik Cristiano Ronaldo szerelmét, de legalább ugyanannyian irigyelhetik a portugál klasszist.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez még mindig nem házasodtak össze, amit sokan furcsállnak. Ugyanakkor úgy élnek, mint a házasok, hiszen családot alapítottak, boldogok, sok gyereket nevelnek.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz ebből lánykérés, ám az sem kizárt, hogy Ronaldo kivár a pályafutása végéig. Ugyanakkor nem érheti kritika, mert mindene a családja, akik bármit megkapnak, amire csak szükségük van.

Ronaldo nem jár el szórakozni, az edzések után siet haza a családjához, és a hátralévő napot együtt töltik. Emiatt messze több időt tölthet a gyerekeivel, mint egy átlagember, mert nyilván nem 8-12 órákat van távol.

Szerelmét lassan már 47 millióan követik az Instagramon, és mindezt 800 bejegyzésből hozta össze. Lenyűgöző a formája, és sokan tartják úgy, hogy egy kivételes szépség, akibe azonnal beleszeretett Ronaldo.

Finoman szólva sem mellőzi a luxust Georgina, ám nem is kell, mert mindene megvan, amire csak szüksége lehet. Az alább látható fotók is csak azt bizonyítják, Gina nagyon élvezi a divatot, és egyúttal érzi is.