Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Ronaldinho fotója mindent visz Katarból

Ronaldinho a régi csapattársaival jelent meg a katari világbajnokság helyszínén, akik az idők múlásával legendákká váltak.

...svg content...Fotó: Ronaldinho korábbi világbajnok brazil labdarúgó, a sportág nagykövete bemutató mérkőzésen játszik a European Teqball Tour budapesti állomásán a Riz Levente Sportközpontban 2022. október 2-án. MTI/Kovács Tamás
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig szomorú azzal szembesülni, hogy az idő telik, méghozzá nagyon gyorsan. Mintha csak tegnap lett volna, amikor Ronaldinho megérkezett Európába és a PSG színeiben elvarázsolta a nézőket.

Már akkor tudni lehetett, hogy óriási benne a potenciál, és a Barca színeiben legendává vált. Az akkori brazil válogatott minden idők legjobbja volt, tele olyan nevekkel, akik hihetetlenül nagy tehetségek voltak. Soron kívül Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Felsorolni is nehéz lenne őket, és már a nevek láttán megremeghetett az ellenfeleik lábai. Sajnálatos módon azóta mindenki visszavonult, de továbbra is imádják a futballt, és többük ott van Katarban.

A brazil válogatott a vártnál hamarabb esett ki, az a Horvátország ellen, akiknek momentuma nem volt Argentínával szemben az elődöntőben. Ronaldinho is igyekszik élvezni a katari eseményeket, és nem kérdés, hogy ott lesz a döntőn.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

A Manchester City egyik legjobb játékosa távozni akar

Váratlanul benyújtotta távozás szándékát a Manchester City egyik legjobb játékosa, ami komoly fejtörést okozhat Pep Guardiolának.

Baleset történt Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, sokan megsérültek

Szlovákia egyik legismertebb fesztiválján, a Trencsén melletti repülőtéren történt a baleset a Pohoda fesztiválon.