Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Judy őszintén és nyíltan reagált a házasságáról szóló pletykákra

Fotó: Instagram/Molnár-Kis Judit
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Judy egyértelművé tette, hogy amíg látják az értelmét, küzdeni fognak, és mindent megtesznek, ami csak lehetséges.

A sztárpárok kapcsán mindig találni pletykákat, melyek a legtöbb alkalommal alaptalanok, vagy nem olyan súlyos a helyzet. Legutóbb Judy házasságáról kezdtek el terjengeni bizonyos információk, és mivel sokan szeretik őket, az emberek tudni akarják az igazságot.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A Bors cikkéből megtudhattuk, hogy önfejlesztéssel telt az elmúlt egy év Judynak, aki többek között pszichológusnál, kineziológusnál és coachnál is járt, miközben megismerkedett a meditációval.

Az igazi áttörést a családállítás hozta el számára. „Mindig nyitott voltam alternatív módokra, ugyanakkor kicsit félelmetes is volt. Ismert emberként nem olyan könnyű megnyílni.” – mondta a Bors kérdésére.

Korábban Megyeri Csillától és Kárpáti Rebekától hallott a témáról, akik Ámon Angélát ajánlották neki. Azóta is jár hozzá, és azt mondta, nagyon sokat köszönhet a szakembernek, mert a terápia több blokkot is képes feloldani.

„Mióta családállításra járok, egyre erősebb vagyok, meg kellett tanulnom kiállni magamért. Ezután is jószívű vagyok és szeretnék segíteni, de már nem hagyom, hogy alárendelt legyek. Az elmúlt évben sok barátom morzsolódott le a változásom miatt, olyan is, akivel húsz-harminc éve ismertük egymást.” – olvasható az interjújában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2