Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Ilyen formában várja a nyár második felét Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecília igyekszik a lehető legtöbbet edzeni, hogy kihozza magából a maximumot, aminek lelki és mentális előnyei is vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az edzések messze nemcsak a testi fejlődésekről szólnak, mert mindez kéz a kézben jár a mentális és a lelki egészséggel. Azok, akik rendszeresen sportolnak, az esetek többségében kiegyensúlyozottabbak, más életet élnek, és az életritmusuk is sokkal ideálisabb, mint más esetekben.

Most nem azokra gondolunk, akik tonna számra tömik magukba a szteroidot és a különböző szereket, mert az közelében nincs a sportnak, hiába gondolják ennek az ellenkezőjét. Naturálnak lenni mindig kifizetődőbb, és erre már ezernyi példát láthattunk, kezdve az összeomlott szervezetekkel, a gyorsabb öregedéssel, és így tovább. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A nőknél szerencsére ez nem divat, sokkal okosabban kezelik a sport kérdését, és olyan 40-es nőket ismerhetünk, akik nagyon könnyedén veszik fel a versenyt a náluk 20 évvel fiatalabbak. Ez Rogán-Gaál Cecíliára is igaz, aki nemcsak jó pár évet tagadhatna le a korából, hanem nem kevés fiatalt utasít maga mögé ezzel a formával.

A háromgyermekes édesanya szereti a pink színt, az edzések ideje alatt is. Ha kíváncsiak vagytok Cecília aktuális formájára nyár közepén, akkor csak kattintsatok erre a linkre a fotóért, ami korlátozott ideig érhető el.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.