Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Nagy súllyal a hátán plankelt Rogán-Gaál Cecília (videó)

Rogán-Gaál Cecília a barátnőjével közösen ment el edzésre, és mint azt látni fogjátok, komolyan vették a dolgot.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaál Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília abszolúte komolyan veszi az edzéseket, és minden követ megmozgat annak érdekében, hogy sportos maradjon. Mindezt háromgyermekes édesanyaként teszi, és még mindig nem telt el túl sok idő a legutóbbi gyermeke születése óta.

Ennek ellenére kitartó maradt, és most még inkább élvezheti a sport jótékony hatását, mert azok, akik soha nem sportoltak, anyaként nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg és mentálisan is nehezebb viselhetik az anyaságot. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Ezek puszta tények, nem kell hozzá semmilyen doktori cím, emiatt is fontos a rendszeres sport. Rendkívül sok mindent könnyíthet meg, de az emberek mindig találnak kifogásokat arra vonatkozólag, miért hízzanak el, és így tovább.

Cecília nem lépett erre az útra, inkább azon dolgozik, hogy még többet és többet hozzon ki magából. Mindez működik, abszolúte formában van, és láthattuk, hogy a Balaton Soundon is milyen csinosan jelent meg. Most épp plankelés közben készült róla videó, hátán egy nagyobb súllyal, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.