Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Rogán-Gaál Cecília nem tréfál, futva húzta el az edzőjét (videó)

Rogán-Gaál Cecília Sarka Katához hasonlóan nagyon komolyan veszi az edzéseket, és mint azt láthatjuk, stílusos is közben.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Abszolúte a divat világát éljük, sokkal inkább, mint ezelőtt bármikor, köszönhetően a közösségi média elterjedésének. Rengeteg minden történt az elmúlt 10 évben, és alapjaiban határozza meg a divatot az életünk. Ez még azokra is hatással van, akik korában nemigen nézték meg, hogy mit vesznek fel.

Szerencsére egyre több férfi ad magára, már nemcsak a nőkre jellemző, hogy csinosak, divatosak, és követik a trendeket. Gáspár Evelin is az elegáns vonalat követi, ami nagyon jól áll neki , és nem mellesleg kimagasló formába hozta magát. Ez pedig sokakat zavar, egyszerűen féltékenyek rá, és néha be is telik miattuk a pohár. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Szerencsére azonban összességében nincs mindez hatással rá, ahogyan Rogán-Gaal Cecíliára sem, ha piszkálják. Máskülönben nem lenne aktív a közösségi médiában, ugyanakkor nem teszi meg ezt a szívességet ezeknek az embereknek. Inkább a saját fejlődésére és boldogságára koncentrál, akárcsak Sarka Kata.

Mindketten három gyermeket nevelnek, de bármelyik strandon komoly feltűnést keltenének. Kiváló formában várják a hazai nyarat, ami eddig felemás, de még mindig hátra van három igazi nyári hónap, és sokan bíznak abban, hogy ez most igazán jó lesz. Cecília formája valóban rendben van, és a divatos ruhák szintén remekül állnak rajta.

Az erőnléti edzéseket sem hagyja ki, szereti az új kihívásokat, és a tenisz miatt megszokta a terhelést, magas állóképességgel rendelkezik. Most épp az edzőjét húzta el, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg, mely szintén hasznos edzésforma.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.