Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Rogán-Gaál Cecília megmutatta a gyönyörű születésnapos virágcsokrát

Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília gyönyörű csokrot kapott a születésnapjára, és egy elegáns szettet viselt a nagy napon.

Az emberek többsége minden évben várja a születésnapját, bár ez egy bizonyoskor betöltése után már más. Gyerekként abszolúte az ajándékokra koncentrálunk, és szinte számoljuk a napokat.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Később egyre inkább adni szeretnénk, még a születésnapunkon is, mialatt a legnagyobb ajándéknak azt tartjuk, ha ott vannak velünk a szeretteink. Sajnos ilyenkor még inkább elröppen az a pár óra, de ettől is oly különleges a születésnap.

A nők is másképpen tekintenek erre, mint a férfiak, főként az öregedés miatt. Sokkal nagyobb hangsúlyt fordít erre a gyengébbik nem, és nem is szeretik, ha felhozzák a korukat, kivéve, ha azt a formájukhoz viszonyítják.

Rogán-Gaál Cecíliának is volt pár emlékezetes születésnapja, és immáron háromgyermekes édesanya. Nagyon élvezi, hogy harmadszorra is átélheti azokat a pillanatokat, amiket korábban, és közben fitten tartja magát.

Ez a születésnapján is látszott, remek formában jelent meg, sokan felköszöntötték, és természetesen a virágok sem maradhattak el. Egy boldog pillanat, Cecília kezében a hatalmas virágcsokorral.

Még több bulvár: Lencsés Luca fenékformája már most készen áll a nyárra