Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Lencsés Luca fenékformája már most készen áll a nyárra

Fotó: Instagram/Lencsés Luca
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője szokásához híven remek formában van, és sokan irigykedhetnek rá a vonalai miatt.

Lencsés Luca egy sokak által nagyon kedvelt karakter, aki igazi bajnokként küzdött az Exatlon Hungary harmadik évadában. Nem volt szerencséje, mert egy olyan napon esett ki a játékból, amikor egyértelműen elkezdte elkapni a fonalat.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ettől függetlenül különleges kalandban volt része, amit élvezett. Rendkívül életvidám és motivált fiatal lányról beszélünk, aki a való életben is ilyen, abszolúte saját magát adja, és pozitív energiák veszik körbe.

Szeret vidámnak lenni, csinosan öltözködni, sminkben megjelenni, és természetesen részben a sport az élete. A négy magyar bajnoki cím is sokat mond a neve mellett, így abszolúte kézenfekvő volt, hogy ott a helye Dominikán.

Sokan megszerették Lucát a műsor által, bár azt erős túlzással sem mondhatjuk, hogy nagyon aktív lenne a közösségi médiában. Ugyan nem posztol sokat, általában érdekes és látványosabb tartalmakat oszt meg magáról.

Ezúttal váratlanul egy igazán szexi sorozottal állt elő, hangolódván a nyárra. Pár hónap múlva a bikini is előkerülhet, de Lucának nincs miért aggódnia, láthatóan kiváló formában számolja vissza a napokat.

Még több bulvár: Különleges hidegterápián járt Sarka Kata