Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Robbanás történt Csepelen egy gyorsbüfében

A hírek szerint robbanás történt egy csepeli gyorsbüfében, ami miatt tűzoltásra volt szükség, mivel tűz keletkezett a detonációt követően.

...svg content...Fotó: Budapest, 2021. március 26. Robbanás után keletkezett tűz következtében kiégett 25 négyzetméteres gyorsbüfé Csepelen, a Kossuth Lajos utcában 2021. március 26-án. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Robbanás történt, majd tűz keletkezett egy gyorsbüfében Csepelen péntek délután – közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének tájékoztatása szerint négy embert, köztük két gyermeket vittek kórházba.

Kisdi Máté elmondta: a XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában egy 25 négyzetméteres üzlethelyiségben történt a robbanás. A tűz tovább terjedését megakadályozták, eloltották. A gyorsbüféből négy gázpalackot hoztak ki – mondta a szóvivő. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

170 ember tartózkodott egyidejűleg egy fővárosi edzőteremben

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: négy mentőegységet riasztottak a helyszínre. Egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. Őket fájdalomcsillapítás és égési sérüléseik ellátása után a sürgősségi osztályra vitték.

A helyszínen volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is, akik látszólag nem sérültek meg, de kivizsgálásra a mentők kórházba vitték őket – ismertette.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.