Fotó: Unsplash/Sam Moqadam
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hazai járványügyi adatok sorra negatív rekordokat döntenek, sőt sajnos már világviszonylatban is előkelő helyen szerepelünk a halálozási arányok tekintetében. Mindezek ellenére sokan keresik a kibúvót a korlátozások alól, most pedig egy megdöbbentő esetről számolt be a rendőrség.

A közösségi médiában kezdett el terjedni az a fotó, melyen látszik, hogy több rendőr razziázik egy budapesti edzőteremben, mely elsőre átlagos intézkedésnek tűnhet, ám volt egy kis csavar a történetben.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A Budapesti rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ugyanis a fővárosi plázában működő edzőteremben 170 ember tartózkodott, a rendőrök pedig azonnal megkezdték a jelenlévők igazoltatását, többségük természetesen rendelkezett a szükséges dokumentummal, mely igazolja, hogy versenyszerűen sportolnak.

A rendőrség megjegyezte, még vizsgálják az igazolásokat, és azok valódiságát, valamint azt, hogy az érintettek valóban jogosultak-e az edzőterem igénybevételére. A vonatkozó rendelet értelmében ugyanis kizárólag a versenyszerűen sportolók számára engedélyezett az edzőtermek használata.