Dollár
386,69 Ft
Euró
394,38 Ft
Font
468,45 Ft
Bitcoin
24,130 $

170 ember tartózkodott egyidejűleg egy fővárosi edzőteremben

Fotó: Unsplash/Sam Moqadam
not image

Borbély Fanni

2021. március 26. - 18:18

A hazai járványügyi adatok sorra negatív rekordokat döntenek, sőt sajnos már világviszonylatban is előkelő helyen szerepelünk a halálozási arányok tekintetében. Mindezek ellenére sokan keresik a kibúvót a korlátozások alól, most pedig egy megdöbbentő esetről számolt be a rendőrség.

A közösségi médiában kezdett el terjedni az a fotó, melyen látszik, hogy több rendőr razziázik egy budapesti edzőteremben, mely elsőre átlagos intézkedésnek tűnhet, ám volt egy kis csavar a történetben.

Soron kívül Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

A Budapesti rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint ugyanis a fővárosi plázában működő edzőteremben 170 ember tartózkodott, a rendőrök pedig azonnal megkezdték a jelenlévők igazoltatását, többségük természetesen rendelkezett a szükséges dokumentummal, mely igazolja, hogy versenyszerűen sportolnak.

A rendőrség megjegyezte, még vizsgálják az igazolásokat, és azok valódiságát, valamint azt, hogy az érintettek valóban jogosultak-e az edzőterem igénybevételére. A vonatkozó rendelet értelmében ugyanis kizárólag a versenyszerűen sportolók számára engedélyezett az edzőtermek használata.