Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Csapattársai szerint „riadókészültségben” kell lenniük az ellenfélnek, amikor Kane a pályán van

Megvédték az angol válogatott csapatkapitányát, aki eddig az idei Eb-n nem alkotott maradandót.

...svg content...MTI/EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Harry Kane vitathatatlanul az angol labdarúgás emblematikus formája, azonban a németországi tornán mindössze kétszer talált kapuba, Anglia pedig nem éppen a legmagabiztosabb módon jutott el az Európa-bajnokság legjobb négy csapata közé.

Ezért aztán sokan kikezdték Kane-t, mondván, hogy Southgate mostani támadórendszerébe nem illik bele, ami miatt Hollandia ellen talán pihentetni kellene őt, és valaki más kipróbálni a helyén. Több se kellett, csapattársai azonnal összezártak és védelmükbe vették Kane-t. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

„Azt hiszem, mindannyiunk számára pozitívum, amikor a pályán van, ő a legjobb góllövőnk és a csapatkapitányunk, és bármikor képes eldönteni egy meccset. Világklasszis játékos. Nap mint nap látjuk az edzéseken, tudjuk, hogy milyen kvalitásai vannak” – mondta Luke Shaw.

Védőtársa, Alexander-Arnold is csatlakozott Shawhoz: „Bárki, aki Angliával néz szembe, azt szeretné, ha Harry Kane nem játszana. Egyszerűen tudod, hogy ő maga egy fenyegetés, és riadókészültségben kell lenned. Ő a legjobb befejező, akit valaha láttam vagy akivel játszottam” – idézte a 90min.

Shaw és Alexander-Arnold egyaránt szerepet kapott a Svájc elleni negyeddöntőben, ahol végül tizenegyesekkel jutottak tovább az angolok. Anglia szerdán este már a döntőért játszik, a Törökországot kiejtő Hollandiával.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.