Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

A balatoni vendéglátósok lehetnek az Eb-közvetítések legnagyobb nyertesei

Özönlenek az emberek az élő közvetítést kínáló vendéglátóhelyekre, aminek nem is örülhetnének jobban a balatoni sörözők.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Számos sörözőbe új televíziókat, kivetítőket is vásároltak az Európa-bajnokság miatt, hiszen a magyar csapat még mindig ott van a versenyzők között, e beruházásoknak köszönhetően pedig a turisták számos helyen élőben nézhetik a közvetítéseket.

A nyitottbalaton.hu tájékoztatása szerint több tulajdonos is jelezte, hogy az átlagnál nagyobb sörfogyasztásra számít a következő hetekben, ezért a forgalmazóktól az átlagos hónapoknál nagyobb kontingenst rendeltek a különböző sörfajtákból. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Az elsöprő érdeklődésre való tekintettel a helyi vendéglátósokat most arra kérik a turisztikai szervezetek, hogy regisztrálják magukat arra az ingyenes online térképre, melyen láthatóvá válik, hol vannak azok a helyek, ahol szurkolói zónákkal is várják a nyaralókat.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.