Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Rengetegen segítenének a leégett visegrádi szálloda újjáépítésében

Összefogott a szálloda vendégköre, sokan támogatják a helyreállítást.

Visegrád, 2024. március 9. Tûzoltók oltják a kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épületét 2024. március 9-én. A hotel felsõ szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban beszámoltunk, március 9-én szinte teljesen leégett a visegrádi Hotel Silvanus tetőszerkezete, a tűzoltók 14 vízsugárral küzdöttek a lángok ellen, a szállodából 230 vendéget kellett kimenekíteni. Szerencsére senki nem sérült meg, ám a kár így is jelentős.

A Silvanus üzemeltetési igazgatója, Pintér Róbert korábban elmondta, hogy bár a szálloda egy ideig még biztosan zárva tart, fél év múlva már ismét szeretnének vendégeket fogadni. A hotel facebook-oldalán most végre pozitív hírekről számoltak be, ugyanis hatalmas összefogás körvonalazódik. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„A Hotel Silvanus közelmúltban lezajlott sajnálatos tűzesete kapcsán minden várakozást felülmúló számban érkeztek és érkeznek hozzánk – szóban és írásban egyaránt – azok az üzenetek, amelyekben sokan biztatják csapatunkat a talpra állásra” – fogalmazott közösségi oldalán a szálloda.

„Több ezren biztosítottak minket arról, hogy lélekben velünk vannak és együtt éreznek a szálloda dolgozóival, a „Silvanus családdal”. Megható és egyben felemelő érzés ezt átélni, sok erőt és kitartást ad nekünk a nehéz helyzetben” – tették hozzá.

A poszt alá ezernyi reakció érkezett, a szálloda anyagi jellegű támogatást is szívesen fogad, emellett egy éven belül beváltható ajándékutalványok vásárlására is lehetőséget biztosít, amely szintén a mihamarabbi újjáépítéshez járul majd hozzá.

Pintér Róbert üzemeltetési igazgató szerint fél éven belül újraindul a szálloda és már csak egy rossz emlék lesz minden. Hozzátette: bizonyos ideig szünetet kell tartaniuk, tehát bezár a hotel, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb újra tudják fogadni a vendégeket.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.