Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

További Hírek

A Századvég Alapítvány legfrissebb elemzésének eredményei szerint a magyar közvélemény 53 százaléka elutasítja, hogy az Európai Unió és tagországai finanszírozzák Ukrajna helyreállítását.

A 174 ember életét követelő futballtragédia után Indonézia úgy határozott, ledózerolják a stadiont, majd egy újat húznak fel a helyére.

A Village független orosz hírportál most nyilvánosságra hozta az ukrajnai Mariupol városára vonatkozó orosz újjáépítési tervet.

Habár azt még mindig nem tudni, hogy mikor érhet véget a háború, a két ország elnöke aláírta a megállapodást az újjáépítésről.

A nyár végén már a felújítás második szakasza is elindulhat.

Az ukrán elnök egyre komolyabban aggódik amiatt, hogy az oroszok senkire és semmire nincsenek tekintettel, s támadásaik során kegyetlenül rombolják az országot.

Nagyobb kérdés, hogy mikor kezdhetik meg az építési munkálatokat, mert jelenleg is zajlika háború Ukrajnában.

Josep Borrell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője szerint az EU-nak fontolóra kellene vennie, hogy az elkobzott orosz vagyonból építse újjá Ukrajnát.

A leggazdagabb ukrán oligarcha is megszólalt a háború kapcsán, aki nem mellékesen az Azovsztal, illetve az Iljics Acél- és Vasművek tulajdonosa is.

Az olasz kulturális miniszter nagyon komolyan veszi feladatát, és kijelentette, a színházak, bárhol is legyenek a világon, az egész emberiséghez tartoznak.