Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Kiderült, miért borulhatott lángokba Visegrádon a Silvanus Hotel

Újabb információk jelentek meg a Silvanus Hotel tűzéről, annak körülményeiről, így azt is megtudhattuk, három mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre.

...svg content...Fotó: A kigyulladt visegrádi Hotel Silvanus épülete 2024. március 9-én. A hotel felső szintje teljes terjedelmében kiégett, a vendégek elhagyták az épületet. MTI/Hegedüs Róbert
Baleset

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már az első hírek is aggasztóak voltak, amikor kiderült, hogy lángokba borult a híres Silvanus Hotel Visegrádon. Miközben a tűzoltók egyre nagyobb erővel vonultak ki a helyszínre, közlemény formájában reagált a hotel vezetősége, megerősítvén, hogy mindenki időben el tudta hagyni a lángoló épületet.

A hotel igazgatója, Pintér Róbert az MTI-nek elárulta, valószínűleg elektromos probléma idézte elő a tüzet, ami a negyedik emeltről indult útjára, ezzel hatalmas károkat okozván. A vendégek jelenleg a közeli parkolókban várakoznak, ahol buszok és melegedők állnak szolgálatukra, majd a következő órákban minden vendég visszakapja az értékeit. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Azok, akik haza szeretnének menni a történtek után, ezt minden probléma nélkül megtehetik, míg a többieknek új szobát foglalhatnak. A nagy tűz ellenére sem történt személyi sérülés, ami a legfontosabb, de az OMSZ a biztonság kedvéért három mentőhelikoptert és számos mentőautót küldött ki, amit Győrfi Pál erősített meg.

Rengeteg tűzoltó van a helyszínen, akiknek időközben sikerült elfojtaniuk a lángokat, megakadályozván ezzel azt is, hogy esetlegesen leégjen az egész hotel. Egyelőre nehéz megmondani, pontosan mekkora az anyagi kár, és mikorra készülhetnek el a felújítások, melyek biztosan költségesek lesznek.

Liner/MTI

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.