Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Reklámfilm készült Magyar Péterrel, szelfiket adott a repülőtéren (videó)

Nem a legnyugodtabb időszakban jelent meg a Tisza Párt első profi reklámvideója Magyar Péterrel, akinek az incidense során rendőrségi nyomozás zajlik a háttérben.

...svg content...Fotó: Facebook/Péter Magyar
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Magyar Péter nemrég úgy döntött, elmegy bulizni egy felkapott luxus-szórakozóhelyre, de olyasvalamiben volt része, amire nem számított. Fiatalokkal együtt bulizott, jól érezték magukat, majd rémálomba ment át a buli.

Magyar is reagált a sajtóban megjelent cikkekre és videókra, amiken egyértelműen ő szerepel. Ezt nem is tagadja, de azt igen, hogy bárkit is zaklatott volna, és szerinte egy fizetett provokátor van a nyomában, aki tönkre akarja őt tenni.

Azóta ismét üzent Magyar, ezúttal arról, hogy a Tisza Párt még mindig épülőben van, rengeteg munkát kell elvégezniük a 2026-os választásokra, ahol a Fidesz egyedüli kihívói lehetnek, ami már egy jóval nagyobb falatnak ígérkezik. Alább pedig az első profi videós reklámanyag látható Magyar Péterrel az EP-választás kapcsán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.