Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Ismét megszólalt Magyar Péter a szórakozóhelyi incidenst követően

A Tisza Párt vezetője igen komoly támadási felületet adott a riválisoknak azzal, ami a szórakozóhelyen történt.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Már az egész ország tud arról, mi zajlott azon a bizonyos éjszakán Magyar Péterrel egy elit szórakozóhelyen. Nem sokkal később Magyar is megszólalt, és ugyan bocsánatot kért, bizonyos részeket egyértelműen tagadott.

Közben újabb videós anyagok látnak napvilágot, de ezekre egyelőre nem reagált, hanem a Tisza Párt kapcsán üzent. Talán amiatt is szólt most az emberekhez, hogy ne csak a botrányról beszéljenek, ami egy ideig biztosan központi téma marad. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

„Június 24-én a TISZA Párt jelöltjei átveszik az európai parlamenti és a budapesti képviselői mandátumokat a Nemzeti és a Fővárosi Választási Bizottságtól. Az európai parlamenti képviselőink már megkezdték a munkát, a TISZA Párt által delegált fővárosi képviselők pedig októbertől tudják ugyanezt megtenni.” – írja a Facebook oldalán.

A Tisza Párt még mindig nem állt teljesen össze, sok munka van hátra, és az sem garantált, hogy Magyar Péter miniszterelnök-jelölt lesz. Többen úgy vélik, a legutóbbi jelenet is inkább azt erősítheti meg, hogy nem feltétlen alkalmas miniszterelnöknek. „Az országjárás megkezdése óta folyik a szakmai munka a TISZA Pártban, felállításra kerültek a szakmai munkacsoportok, amelyek feladata a polgárokkal kötendő társadalmi szerződés (szakmai program) elkészítése lesz. Rövidesen nyilvánosságra hozzuk a munkacsoportokat és várjuk további kompetens szakemberek csatlakozását.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„A program összeállításakor minden érdekvédelmi szervezettel, szakmai körrel és kamarával egyeztetni fogunk, illetve várjuk minden honfitársunk releváns javaslatait. Mindenről nyílt párbeszédet szeretnénk folytatni.”

„Szintén zajlik a TISZA Párt operatív szervezetének átalakítása, bővítése, hogy mielőbb készen álljon a párt a sok ezer belépni kívánó szimpatizáns fogadására. Amint elfogadásra és bejegyzésre kerül az új alapszabály, nyilvánosságra hozzuk a belépés feltételeit. Létrehozunk természetesen a párton belül ifjúsági szervezetet és különböző platformokat. Csatlakozni lehet majd a Legyél a változás Egyesülethez és a Talpra Magyarok Közösségéhez is. Rengeteg munka áll előttünk, hogy elérhessük a közös céljainkat. Erre az embert próbáló, de egyben felemelő feladatra hívom minden jó érzésű, tenni akaró honfitársunkat.”

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Elgázolt egy kerékpárost, majd házfalnak ütközött egy autós Nagyatádon

Súlyos baleset történt Nagyatádon, ahol egy autós elgázolt egy kerékpárost, majd egy házfalnak csapódva állt meg.

78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Magyarországnak végre kell hajtania az EU Bíróságának ítéletét, és 45 napon belül ki kell fizetnie a menekültügyi pénzbírságot – áll a kormánynak címzett friss levélben.