Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Nincs tovább, Rékasi Károly fia kiesett a Párharcból

Rékasi Zsigmond és párja sincs már versenyben a Párharcban, nem nyerhetik meg a játékot, így kialakult a TOP-3.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Azzal, hogy Győzike és Gáspár Bea távoztak a Párharcból, kissé üres lett a Párharc villája. Nagyon sokan követték figyelemmel Győzike és Bea harcát a műsorban, igazi kedvencek voltak, de nemrég kiestek.

Ugyanakkor összességében a verseny utolsó feléig játékban maradtak, hiszen már csak három páros van harcban, miután rövid időn belül még egy duónak pakolnia kellett. Egy igen érdekes versenynapon vagyunk túl, ami szoros végeredményt hozott. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Volt itt minden, kezdve a drámával, a hátráltatásokkal, a vitákkal, mivel már igen nagy a tét. Nagyon közel járunk ahhoz, hogy megtudjuk, ki nyeri meg a 2023-as Párharcot, kik lesznek az új bajnokok.

Ami már biztos, hogy Rékasi Zsigmond nem lehet ott a döntőben a párjával. A színész fia kiesett, viszont emelt fővel távoznak, mialatt nagyon sok élményt szereztek, soha nem fogják elfeledni ezeket a napokat.

Jodi és Dorina az 5 perc hátrányára is jó időt mentek. Az sem lehetett meglepetés, hogy Stana Alexandra és Meggyes Dávid a 6 perces hátránnyal úgyszintén bejutottak a legjobb háromba, akárcsak Tuvicék. Zsigmond és Melitta kapta a legtöbb hátrányt, összesen 15 percet.