Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,05 Ft
Euró
389,42 Ft
Font
455,13 Ft
Bitcoin
53,426 $

Győzike nagyon sírt a Párharc végén, nem akart kiesni

Győzikére is hatással voltak a Párharc eseményei, mélyen megérintették a pillanatok, és nehezen fogadta el, hogy nincs tovább.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan a Párharc is véget ér, akárcsak a Dancing with the Stars ezen a hétvégén. Sőt, a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évada is közelít a nagy finálé felé, viszont a TV2 új műsorokkal készül.

Aggódnunk nem kell amiatt, hogy tartalom nélkül maradunk, és a 2024-es év is rendkívül sűrű lesz. A Párharc sokszor Győzikéről és Gáspár Beáról szólt, abszolúte főszerepet vállaltak a műsorban. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Szórakoztatóak voltak és sok esetben ügyesek is, viszont a végére mintha elfáradtak volna. Az volt a tervük, hogy megnyerik az első párbajukat, nem szerettek volna csalódást okozni, saját maguknak sem.

Végül igazi káosz alakult ki közöttük, rég láttuk ennyire dühösnek Beát. Drámai pillanatok voltak, amiknek a végén Győző és Bea kiestek a versenyből, már nincs lehetőségük arra, hogy megnyerjék a játékot.

Győző sírva köszönt el, fájó volt számára a búcsú, mert szeretett a villában lenni. Stohl András bejelentette, Győző és Bea kiválaszthatnak egy párost, akit beavatnak egy fontos információba a soron következő verseny előtt.