Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Rékasi Károly minden egyes nap fájdalomcsillapítót szedett a Farm VIP-ban

Érdekes dolgok derültek ki Rékasi Károly farmos szerepléséről, ami nem volt egyszerű, már csak a fájdalmak miatt is.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rékasi Károly is része a Farm VIP új mezőnyének, és hamarosan megnézhetjük, hogyan teljesített a legendás szinkronhang és színész. Imádjuk Tom Cruise hangjaként és a Barátok közt is nagyon erős volt vele.

Azóta sok idő telt el, akárcsak Rékasi születése óta, mégis jó formában. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy volt egy súlyos sérülése, ami akár az életébe is kerülhetett volna, számos operáción esett át emiatt. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

12 műtét ide vagy oda, nem keresi a kifogásokat, és azt mondja, mindez nem okozott gondot. Ugyanakkor elárulta, minden egyes nap fájdalomcsillapítót szedett, amire szüksége volt ezen terhelés mellett.

„A műtött lábam miatt mindennap fájdalomcsillapítót szedtem, de ezt tudomásul vettem. Úgy voltam vele, nekem ez a sérült lábam van, ezzel kell a legjobbat kihozni magamból.” – árulta el Rékasi a Blikk kérdésére.

A színész természetesen egyeztetett a gyógytornászával a helyzetről, akihez továbbra is rendszeresen jár. „Természetesen konzultáltam erről a gyógytornászommal, akihez rendszeresen járok, és ő is engedélyezte.”

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.