Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Rég kaptak ekkora pofont Messiék, mint most (videó)

Összefoglaló videón Lionel Messiék legutóbbi veresége, ami több mint váratlan volt, hiába vártak gálát a szurkolók.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan még mindig az Inter Miami, David Beckham csapata vezeti a bajnokságot az MLS-ben, ennek most nem tudnak örülni. Egy biztos 3 pontos meccset buktak el, mert mindenki arra számított, hogy gálát rendeznek a gyengélkedő Atlanta United ellen, akik végül 3-1-re nyertek a Miami otthonában.

Mindezt úgy, hogy Messi, Suarez, Alb a és Busquets is ott volt a kezdőben, de hiába. Az argentin klasszis betalált a mérkőzésen, ám ez csupán a szépítésre volt elegendő, majd kaptak még egyet, így alakult ki a 3-1-es végeredmény. Érdemes megnézni az összefoglaló videót, ami megmutatja, mennyire rosszul játszott a favoritnak tartott Miami. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az Inter Miami hamarosan ismét pályára lép, és ezúttal is hazai környezetben teheti ezt meg június 2-án a St. Louis City ellen. Utána egy nagyobb szünet következik az MLS-ben, mert csak két héttel később lendülnek megint akcióba a sztárcsapat, már a Philadelphia otthonában.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.