Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Sajtó: új korszak kezdődhet a Real Madridnál, de már Zidane nélkül

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. május 16. - 07:01

Egy újabb olyan hír látott napvilágot, mely szerint Zidane az év végén távozik Madridból, és új edzője lesz a királyi alakulatnak.

Legutóbb Raúl kapcsán számoltunk be arról, hogy a spanyol klasszis van a Real Madrid listájának élén, ha Zidane távozik. Egyre több az olyan sajtóhír, hogy ez biztosan be fog következik, és ezúttal a Goal osztott meg érdekes információkat.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

A cikkben arról írnak, hogy Zidane már közölte a csapatával, hogy a szezon végén távozik a klubtól. Az egykori legendás játékos még a Sevilla elleni rangadó előtt mondta el a játékosoknak, hogy nem marad a csapatnál.

Ez rövid időn belül már a második olyan alkalom lehet, hogy lemond a posztjáról. Először ezt akkor tette meg, amikor a csapat sorozatban három BL-címet is nyert vele, majd nem sokkal később visszatért a kispadra.

Zidane tehát az utolsó két mérkőzésére készülhet, miután úgy döntött, hogy ismét idő előtt távozik. Ez pedig felerősítheti azokat a pletykákat, miszerint Pirlo napjai meg vannak számlálva a Juventus kispadján, és a torinói kedvenc visszatérhet.

Igazi álomjelölt lenne Zidane, bár lehetséges, hogy csak egy év múlva térne vissza, és Pirlo kapna egy utolsó szezont. Nagy kérdés, hogy az olaszok ott tudnak-e lenni a BL-ben, mert ha nem, nem sok esély maradhat az edző maradására.

Dárdai Pálra ismét megváltóként tekinthetnek Berlinben

A Real Madridnál most minden arról szól, hogy megszerezzék a bajnoki címet. Mindössze két pont a lemaradásuk a városi riválissal szemben, és nagyon kevés maradt hátra. Ha hibáznak, már nem lesz esélyük arra, hogy befogják az Atleticót. Ma este a Bilbao vendégei lesznek a madridiak, míg a listavezető városi rivális az Osasúnát fogadja.