Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

A Real Madrid új csapatot talált Reinier Jesusnak

Fotó: Flickr
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A brazil a csapat egyik nagy tétje a jövőre nézve.

Reinier Jesus helyzete hamarosan megváltozik, ugyanis a Real Madrid úgy döntött, hogy jövő januárra felbontja a Borussia Dortmunddal kötött kölcsönszerződését, hogy egy másik csapathoz küldje, amelyik valóban bízik benne.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

A csapat több ajánlatot is kapott a fiatal brazil játékosért, de minden jel arra mutat, hogy végül Portugáliában fog kikötni, mivel a Benfica nagyon szeretné megszerezni a szolgálatait a jövő téli piacon.

A fichajes.net szerint van egy meghatározó tényező ebben az akcióban, ugyanis Jorge Jesus, a lisszaboni klub edzője szeretné a fiatal brazilt az irányítása alá vonni, hiszen egy nagyon érdekes játékosról van szó, aki javíthat csapata támadójátékán.

A brazil játékosnak pedig ez épp kapóra jön, hiszen a Borussia Dortmundnál betöltött szerepe teljes mértékben csak ajánlólevél, hiszen Marco Rose-nak nem számít, és ez a helyzet nem hosszabbítható meg a szezon végéig, amely dátummal hivatalosan is lejár az a kétéves megállapodás, amelyet a madridiak kötöttek a németekkel.

A Real Madrid 2020 januárjában mintegy 30 millió euróért szerződtette Reinier Jesust, aki a Flamengónál nyújtott lenyűgöző teljesítményének köszönhetően Brazília egyik legígéretesebb játékosa volt. A madridi klub azonban két évre kölcsön akarta adni őt a Borussia Dortmundnak, mivel úgy gondolták, hogy ott sok játékpercet kaphat, mivel ez egy olyan klub, amely arról híres, hogy sok fiatal játékosnak ad lehetőséget.

A Bundesligában szerzett rossz tapasztalatai ellenére minden jel arra mutat, hogy Reinier Jesus továbbra is a Real Madrid egyik nagy esélyese, és továbbra is bíznak benne.