Clouds
21 Budapest
Dollár
345,38 Ft
Euró
370,54 Ft
Font
432,02 Ft
Bitcoin
26,936 $

A Real Madrid nem ismer lehetetlent, mindenáron meg akarja szerezni Haalandot és Mbappét

Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa, miután csapata 3-2-re gyõzött a TSG 1899 Hoffenheim ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. augusztus 27-i mérkõzésen Dortmundban. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A két játékos jövője még mindig kérdéses, a Real Madrid azonban nem hajlandó elfogadni nemleges választ.

Erling Haaland és Kylian Mbappé kétségkívül a globális futball két legkeresettebb ifjú tehetsége, és mindkettejük szerződése lassacskán a végéhez közeledik, ezért egyre többen találgatnak, hogy vajon hol fognak kikötni végül. A Real Madrid az első klubok között volt, melyet összefüggésbe hoztak a két ifjú titánnal, és ők is rendszeresen megerősítik, hogy nem adják fel a harcot értük.

Soron kívül Eddig 425 897-en kapták meg a negyedik covid elleni oltásukat Magyarországon

Habár Haaland esetében kicsit könnyebb a dolguk, mivel a leigazolásig még van vissza egy szezon, és megannyi másik klub is verseng szolgálataiért, Mbappé helyzete sokkal égetőbb, ugyanis a Real Madrid jelenleg csak abban tud reménykedni, hogy nem fog hosszabbítani a PSG-vel.

Haaland akár még ebben a hónapban meghozhatja döntését, habár eddigi viselkedése alapján nem lepődnénk meg, ha kiderülne, hogy egyelőre nem akar ezzel foglalkozni, inkább a mérkőzésekre koncentrálna, mivel ritka elhivatottsággal szokott pályára lépni.

Eközben Mbappé helyzetében szinte semmi sem változott, hiszen ő is és a Real Madrid is azt szeretné, ha szerződésének nyári lejárta után megvalósulna a váltás, habár a PSG még mindig foggal-körömmel ragaszkodik az ifjú játékoshoz.

De a Real Madrid nem ismer lehetetlent, és nem érdeklik a pletykák, miszerint a PSG is mindent bedob, hogy megtartsa Mbappét, mivel bíznak abban, hogy a francia már meghozta a döntését, és tartja is magát ahhoz, hogy átigazoljon a Real Madridhoz.

S bár Mbappé kapcsán egyelőre nem biztosak a számok, annyi biztos, hogy Haaland szerződtetéséhez a klubnak 350 millió eurót kellene összeszednie, mely már tartalmazza azt a 75 millió eurót, ami a feloldási záradékhoz szükséges, de már benne van az az összeg is, amit a játékos ügynöke, Mino Raiola tehet majd zsebre az ügylet után – írja a Marca.