Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Komoly dilemma előtt áll Ancelotti a BL-döntő kapcsán a Real Madridnál

Úgy tűnik, a tervezettnél eggyel több kérdés vár megválaszolásra a Borussia Dortmund elleni BL-döntő előtt.

...svg content...Fotó: EPA/J.J.Guillen
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Thibaut Courtois kijelentette, hogy annak ellenére is készen áll a Borussia Dortmund elleni közelgő Bajnokok Ligája-döntőn való részvételre, hogy nemrég tért vissza hosszabb sérüléséből.

A Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti még nem hozta meg végleges döntését arról, hogy Courtois vagy Andrij Lunin lesz-e a kezdő kapus, ám az ESPN szerint egyes források azt sugallják, Ancelotti hajlik arra, hogy Courtois-t válassza. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Courtois két súlyos térdsérülés miatt a szezon jelentős részében hiányzott, a május 4-i, Cádiz elleni visszatérése óta azonban mind a négy mérkőzésen amelyen játszott, hibátlanul védett.

„100%-osnak érzem magam, és várom az edző döntését arról, hogy ki játszik majd a Wembley-ben” – mondta Courtois a Diario AS-nek, majd hozzátette, bár sokan leírták a szezonját, ő végig hitt abban, hogy még időben felépülhet.

Courtois távollétében Lunin megbízható helyettesítőnek bizonyult, nagyban hozzájárult a Real Madrid LaLiga-győzelméhez, és sorsdöntő védéseket mutatott be az RB Leipzig és a Manchester City ellen is, ezzel is segítve a csapatot a Bajnokok Ligája-döntőbe jutáshoz.

Érdemeit Courtois sem vitatta, ugyanis elmondta, hogy csapattársai nagyszerű munkát végeztek a döntőbe jutásért, és bár vélhetően a Dortmundnál is így gondolkodnak, megérdemelnék, hogy ennek egy BL-győzelem legyen a jutalma

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.