Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Elhunyt a ralibalesetben megsérült gyermek, 5-re emelkedett a halálos áldozatok száma

A kislány haláláról a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség volt elnöke számolt be.

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség volt elnöke tudatta Facebook-oldalán, hogy elhunyt az a kislány, aki megsérült a vasárnapi Esztergom-Nyerges Rallyn. Oláh bejegyzésében úgy fogalmazott:

„Értetlenül , gyászban állunk a vasárnapi halálos áldozatok előtt! Még fel se fogtuk mi történt!
Imádkoztunk egy kislányért akiért napok óta küzdenek az orvosok, sajnos sikertelenül. Ma délelőtt feladta a harcot! Mérhetetlen gyász de ugyanakkor hallgatva a nyilatkozatokat düh van bennünk, próbálunk válaszokat kapni miértekre és hogyanokra. Nincsenek szavak! Apaként, sportvezetőként a szívem szakad meg, osztozunk a hozzátartozók gyászában!”

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, vasárnap délután Lábatlan és Bajót között halálos baleset történt az Esztergom-Nyerges Rallyn: egy versenyautó kicsúszott az útról és a nézők közé csapódott, melynek következtében három férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette, ketten – köztük a kedden elhunyt kislány –életveszélyes, öten súlyos, egy ember pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a tragédia után megosztotta, a baleset a nézők elől elzárt területen következett be, a nézők tehát annak ellenére tartózkodtak a területen, hogy annak tilalmára tábla is figyelmeztetett. A rendőrség halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen az ügyben.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.