Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,58 Ft
Font
456,43 Ft
Bitcoin
66,351 $

Halálos baleset az Esztergom-Nyerges Rallyn: új információk érkeztek a tragédiáról

Újabb információk láttak napvilágot az Esztergom-Nyerges Rallyról, ahol legkevesebb négy ember életét vesztette.

Fotó: Életveszélyre figyelmeztető felirat gumiabroncsokon az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én. Az első információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek, amikor a raliversenyen egy jármű eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és a nézők közé hajtott Lábatlan és Bajót között. MTI/Bodnár Boglárka
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Az elsők között számoltunk be az Esztergom-Nyerges Rallyn történtekről, melynek eddig összesen négy halálos áldozata van. Egy jármű lesodródott az útról, majd a nézők közé hajtott, többeken már nem lehetett segíteni. Egyelőre nem tudni pontosan, miért sodródott le az útról az autó Lábatlan és Bajót között.

Az MTI az M1 Híradójára hivatkozva számolt be arról, hogy a versenyautó összesen 11 embert sodort el, amikor elhagyta a pályát. Ezt követően mentőhelikopterek, mentőautók és egyéb egységek is érkeztek a helyszínre. Jelenleg nem tudni, hogy a nézők álltak-e rossz helyen vagy pontosan mi történt.

A tragédia miatt a versenyt azonnal leállították, és azt már nem is indították újra. Jelenleg is zajlik a helyszínekés a tragikus helyszínen. A RallyLife azt írja, hogy a hírek szerint egy kislány is van az áldozatok között.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".

Magyar utasok rekedtek a barcelonai repülőtéren

A Wizz Air légitársaság utasai kénytelenek voltak Barcelonában maradni, miután a rendkívüli időjárási viszonyok miatt törölték a Budapestre induló járatot.