Raiola ledobta az atombombát, hatalmas csereüzlet van láthatáron?

Paul Pogba, a Manchester United (j) és Ever Banega, a Sevilla játékosa a labdarúgó Európa-liga elõdöntõjében játszott mérkõzésen Kölnben 2020. augusztus 16-án. MTI/EPA/AP/Martin Meissner
not image

Nagy Noel

2021. május 1. - 23:54

Mino Raiola sztárügynök egy rendkívül érdekes csereüzletet vázolt fel, amelyet sokat sejtetően mindössze csak ötletként dobott be.

Raiola az AS-nek adott interjújában arra sürgette a Manchester Unitedet, hogy vázolják fel a terveiket ügyfele, Paul Pogba számára, egészen pontosan azt a vonatkozását, hogyan terveznek visszatérni az európai futball csúcsára.

A 28 éves francia válogatott középpályásnak mindössze egy év van hátra szerződéséből, ezért még most kell eldönteni, hogy milyen projekttel győzik meg a maradásról – vagy milyen feltételek mellett döntenek a távozásáról.

Pogba az elmúlt hónapok során ismét rendkívül jó formába lendült, mi sem látszik abból, hogy hosszú ideig sérült volt. A francia középpályásnak azonban továbbra is bizonytalan a jövője, amelyet dörzsölt ügynöke, Mino Raiola is pontosan tud.

Két klub élénk érdeklődéséről lehet hallani, a Real Madrid és a Juventus érdeklődéséről, ám mindkét csapatnak mélyen a zsebébe kell ehhez nyúlnia. Raiola szerint azonban egy érdekes csereügylet keretében, akár Eden Hazard bevonásával is megvalósulhat Pogba esetleges távozása:

„Pogba számára a Real Madridban játszani mindig is vonzó lesz, részben azért is, mert Zidane a példaképe és az volt fiatalon is. Semmi sem biztos egyelőre, de futballban semmire nem lehet azt mondani, hogy lehetetlen”

„Rugalmasnak kell lenned ahhoz, hogy minden lehetőséget fontolóra vegyél. És ha mondjuk a Madrid holnap előáll egy Hazard-Pogba csereajánlattal? Ez is csak egy példa, és ha mind a négy félnek tetszik, akkor miért is ne?”

tette hozzá az ügynök.