Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Rácz Jenőék legújabb családi fotóját imádják a követők

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindent elárul a fotó arról, hogy mennyire boldogok hárman, egy családot alkotva, amire már nagyon vágytak.

Rácz Jenő nemrég egy nagyon fontos térdműtéten esett át, amivel nem akart tovább várni. Már a mindennapi életében is elkezdte hátráltatni a fájdalom miatt, és úgy döntött, hogy az év elején befekszik elvégeztetni magán az operációt.

Soron kívül Taktikát váltottak az autótolvajok, ezek a márkák a “legnépszerűbbek” köreikben

Azóta visszatért a Michelin-csillagos chef az éttermébe, de hónapokon át rehabilitációra fog járni, hogy teljesen meggyógyuljon. Az első nehezebb időszakon talán már túl van, így vasárnap közösen táncolhatott a kislányával.

Rubint Rékáék Alakreform Báljára voltak hivatalosak, amire örömmel mondhattak igent, hiszen jó barátok. Az évek alatt több közös programot is szerveztek, és Schobert Norbi volt az, akinek a segítségével formába lendült Jenő az esküvőjére.

Jenő számára a család az első, de a karrierjét sem hanyagolja el, és megtudhattuk, hogy egy külföldi éttermet futtathat fel. Ez már önmagában nagyon izgalmasnak hangzik, bár a részletek egyelőre nem ismertek.

A sikeres üzletember, chef és televíziós személyiség hálás lehet a feleségének, Dórinak, aki mindenben támogatja őt. Remek duót alkotnak, kiegészülve a kislányukkal, akiről alább egy friss fotót láthatunk a bálról.