Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Rácz Jenő visszatért dolgozni az operációját követően (fotóval)

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy Rácz Jenő nem fogja sokáig bírni a fekvést, és rövidesen visszatér az éttermébe dolgozni.

Rácz Jenő valóban tudja, hogy mit jelent a kemény munka, a kitartás. A hosszú évek alatt rengeteget tanult, fejlődött, és a fiatalkora ellenére olyan magasságokba jutott el, ahová csak kevesen.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

A Michelin-csillag is az egyik nagy álma volt, amit szintén elért. A karrierjében igencsak jól mentek a dolgok, de a magánéletéből még mindig hiányzott egy nő, akivel hosszú távon tervezhet, akár családot is.

Talán ő sem számított rá, hogy élete szerelmét A Konyhafőnökben ismeri meg, márpedig így lett. Röviddel azután, hogy Gyuricza Dóri kiesett a versenyből, Jenő elhívta randizni, és szinte azonnal érezték, hogy ez most más.

A randiból még több randi lett, majd összeköltöztek, és természetesen az eljegyzés, az esküvő sem maradhatott el. Azóta a kisbabájukat nevelik, Jenő pedig igyekszik gyógyulgatni, mert nemrég volt egy térdműtéte.

Hamar visszatért, és már az étterméből jelentkezett, ahol nagyon szeret dolgozni. Többen óvatosságra intették Jenőt, hogy vigyázzon magára, semmit ne siessen el, nehogy baja származzon belőle.