Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Rácz Jenőéknek mostanában kevesebb idejük erődben sétálgatni, csókolózni

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri azonban ígéri, ha szebb idő lesz, és a férje térde is meggyógyul, kiviszi őt a fák közé a napsütésbe.

Gyuricza Dóri élete nagyban megváltozott azt követően, hogy megismerkedett Rácz Jenővel. Egyrészt egy olyan férfit kapott maga mellé, akire mindig is vágyott, másrészt hirtelen az egész ország megismerte.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Ez a folyamat már A Konyhafőnökben elkezdődött, hiszen az RTL műsorának köszönhetik, hogy egyáltalán találkozhattak. Ha nincs a műsor, vagy Dóri nem jelentkezik és jut tovább, akkor talán most is egyedül lennének.

Sok múlt ezen, hiszen azóta már házasok, közös családot alapítottak, együtt nevelik a kislányukat, akit mindennél jobban szeretnek. Mondhatni minden tökéletes, bár Jenő előtt nehéz hónapok állnak az operált térdét követő rehabilitáció miatt.

Dóri azonban ígéri, később mindent bepótolnak, és addigra már az idő is sokkal jobb lesz. Jenő mondhatni a lehető legjobb időszakban operáltatta meg a térdét, mert amikor újra meleg lesz, és sokat lehet odakint programozni, már felépült..

„Le sem tagadhatjuk, bár mostanában kevesebb az időnk erdőben sétálgatni, csókolózni, de majd ha szebb idő lesz és a térded is jobb lesz, mint új korában, kiviszlek a fák közé a napsütésbe, hogy újra átéljem ezt a pillanatot.” – írta a posztjában.

Még több bulvár: Eddig nem látott szerelmes szelfik Majkáról és Majoros Hajniról