Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Eddig nem látott szerelmes szelfik Majkáról és Majoros Hajniról

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon jó, boldog és erős duót alkotnak ketten, gyakorlatilag biztosak vagyunk benne, hogy együtt fognak megöregedni.

Mindig jó érzéssel tölti el az embert, ha egy olyan párt lát maga előtt, akik hosszú ideje szeretik egymást, és őszintén. Nem játsszák meg magukat, nem bújnak bele egy szerepbe, és közben valóban támogatják egymást.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Nagyon kevés ilyen jól működő kapcsolat van, aminek igazán két oka van. Egyrészt a párok nem illenek össze, és ezt nem hajlandóak beismerni, vagy csak vergődnek egymás mellett, mint a partra vetett hal.

A második forgatókönyv a gyakoribb, méghozzá a kommunikáció hiánya. Kapcsolatok milliói mentek már tönkre amiatt, hogy a párak nem folytatnak egymással igazi kommunikációt, és hiába szeretik egymást, ezen minden kisiklik.

Erre kell leginkább figyelni, és ezzel együtt egymásra, különösen, ha már gyerekek is vannak a családban. Sosem szabad elhanyagolni a másikat, és erre a gyerekek nem jelenthetnek magyarázatot, mert az már rég rossz gondolkodás.

Majka és Majoros Hajni régóta boldogok, a két fiúk pedig egy igen stabil családi környezetben nőhet fel. A rapper és felesége egy nap még többet foglalkozhat egymással, ha a gyerekek már kiröppentek a fészekből, de jelenleg is képesek ezt megoldani.

Még több bulvár: Vitányi Judit 2023-ban is tökéletesen elegáns