Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Rácz Jenő a Sztárboxról: nem így képzeltem el a küzdelmet

Azt gondolta, hogy ha esetleg ő fog nyerni, az egy jó érzés lesz, ehelyett épp az ellenkezője történt.

TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Kabát Péter vasárnap este csaptak össze a Sztárboxban. Kemény küzdelem volt, amely a sztárséf győzelmével végződött, ugyanis akkora ütést vitt be az egykori labdarúgónak, hogy eszméletét vesztette és összerogyott. Sokan megijedtek, Kabát párja sírva rohant oda hozzá. Szerencsére nem történt baj, ezt a CT-vizsgálat eredménye is bizonyította, ám a lába még nagyon fáj, így vissza kell mennie az orvoshoz.

Nemrégiben pedig Rácz a TikTokon oldalán mondott el néhány dolgot a vasárnapi mérkőzésről. Elsőként háláját fejezte ki, amiért sokan szurkoltak neki, illetve kifejtette, milyen érzések kavarognak most benne. „Jelenleg egy ilyen eléggé kellemetlen érzés van bennem, méghozzá azért, mert egyrészt az egyik legjobb barátommal kellett bunyózzak, és nem volt kellemes érzés így látni a barátomat” – fogalmazott. Majd azzal folytatta: Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

„Másrészt pedig egy nagyon feszes, kemény boksz volt, amelyről elmondható, hogy a Peti nagyon jól bokszolt, nagyon erős ütései voltak, szerencsére azokat le tudtam védeni. De nagyon lehetett benne érezni, hogy ugyanígy én is végezhettem volna, hisz ilyen a boksz”. Mint mondta, leütés után nem lehet odamenni a földön fekvőhöz, nehogy feltartsák az orvosokat. „Nem így képzeltem el ezt a küzdelmet, azt gondoltam, hogy ha nyerek bármikor bármilyen formában, az egy jó érzés lesz” – tette hozzá a sztárséf.

Majd arra utalt, ez az egész „kicsinálta”, tegnap este pedig írt egy sms-t Kabátnak, amely arról szólt, barátjának most pihenésre, regenerálódásra van szüksége, ha pedig jobban van, keresse meg, nagyon szereti és mindenben támogatja. Megjegyezte, a szerződésük aláírásakor tudatában voltak, hogy az összecsapások fizikai és lelki sérülést is okozhatnak, és úgy érzi, neki is kell egy kis idő, mire teljesen fel tudja magában dolgozni a történteket.

Amikor megtudták, hogy a labdarúgóval benne lesznek a műsorban, egymás között megbeszélték, hogy bárhogyan is alakuljon, inkább egymástól kapjanak ki abban a ringben, mint egy kvázi „vadidegentől”. Végül Rácz megjegyezte, legközelebb Istenes Bencével csap össze, akire egyáltalán nem haragszik, tiszteli őt, biztos benne, hogy megfelelően felkészült. „Meglátjuk, hogy ki a jobb” – mondta, hozzátéve, ha ellenfele győz, nem fog rá neheztelni, hanem sportszerűen megemeli előtte a kalapját.

@chefjenoracz

♬ original sound – Ràcz Jenő séf

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.