Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Rácz Jenő felesége büszke, hogy ilyen kiváló férje van

Rácz-Gyuricza Dóri nagyon büszke Rácz Jenőre, mint férjként, mint apaként egyaránt, nagyon nagy triót alkotnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyuricza Dóri szerencsésnek mondhatja magát, hogy Rácz Jenő a férje, aki által igencsak megváltozott az élete. Sokan irigykednek rájuk, mert szép életet élnek, megengedhetik maguknak a luxust, időről időre szép helyekre utaznak, luxusautókat vezethetnek, és így tovább. Ugyanakkor ezért sokat is dolgoznak, Jenő nem egy étterem tulajdonosa és vezetője.

Nemcsak kiváló üzletember és chef, hanem nagyszerű apa és férj. Dóri megható módon fogalmazott a párjáról, aki élete szerelme, és nem lehet elképzelni őket egymás nélkül, annyira jól működnek közöttük a dolgok. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

„Egy apa hatása a lányára? Hatalmas. Mindent megalapozó köteléke a férfiakhoz, a minta, a példa, legyen az rossz vagy jó, az lesz az ismerős, az “otthon” érzésű a számára.” – írta az érzelmes posztjában Rácz Jenő felesége, aki nagyon büszke arra, hogy olyan apja van a kislányának, mint Jenő.

„Ezért ennyire fontos, hogy milyen társat választunk, a gyermekünk jövőbeli kapcsolódása a szerelmi életéhez az apjánál kezdődik. Ha úgy nő fel, hogy apa fogja anya kezét TV-zés közben, apa és anya ölelkeznek, egy ágyban alszanak, nevetgélnek, akkor Ő is ezt fogja keresni, ezt a kapcsolódást és mintát a jövőben.”

Köszönetet mondott a férjének, hogy ilyen kiváló apa, családapa és férj, aki mindig ott van a családja mögött, bármi is történik. „Köszönöm férjem, hogy ilyen nagyon szeretsz minket és vigyázol ránk! Nagyon boldog apák napját minden csodás apukának” – tette hozzá a posztjában Dóri.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.