Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Rácz Jenő felesége: „Te csodálatos vagy”

Újabb fontos tanácsokkal, szavakkal, gondolatokkal látta el az embereket, a követőit Rácz-Gyuricza Dóri.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri az egyik legismertebb nővé vált a hírességek világából, miután Rácz Jenővel közösen a Nyerő Párosban szerepeltek. A műsor gyakorlatilag berobbantotta a médiakarrierjét, és egy ideje feleségnek, édesanyának is mondhatja magát Jenő oldalán, akire élete szerelmeként tekint, ami visszafelé is igaz.

Nagyon boldogok együtt, szép életet élnek, sokan is irigykednek rájuk emiatt, de amikor valaki az átlagnál sokkal jobb körülmények között él, támadásnak van kitéve. Ez különösen igaz, amikor az illető országosan ismert, és Jenőék abszolúte ebbe a kategóriába sorolhatóak. Dóri is kapott már durva támadásokat, súlyos hazugságokat állítottak róla. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Szerencsére erősebb nő annál, minthogy ez padlóra küldje, így inkább azokra koncentrál, akik szeretik őt, és befogadják a pozitív energiát. Most is így tett, és hasznos gondolatokkal dobta fel az emberek napját, mert sokszor valóban egyetlen egy gondolat is képes megteremteni a változás szelét.

„Hidd el, nem tudsz senkit sem rávenni, hogy szeressen téged jobban azzal, hogy többet adsz neki abból, amit már alapból nem értékel. Te csodálatos vagy! Úgy amilyen vagy! Megérdemled, hogy prioritás legyél! Nem pedig a végső megoldás vagy tartalék terv!” – írta a posztjában boldogan Dóri.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.