Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Kabrió Porschét vezetett Rácz Jenő felesége (fotóval)

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri is élvezik a jó időt, kabriózgattak egy kicsit egy igen komoly Porschéban.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri az egyik legszimpatikusabb párosa a sztárok világának. Sokan csak a Nyerő Párosban ismerhették meg a párosukat, majd onnantól kezdve Dóri követőinek száma is drasztikus növekedésnek indult. Előtte A Konyhafőnökben tűnt fel, de a Nyerő Páros Jenő oldalán messze nagyobb áttörést jelentett.

Nem mellesleg történelmet írtak, ők voltak az elsők, akik 100%-os formával zárták a döntőt, tehát minden korábban kiesett páros rájuk szavazott. Az új Nyerő Párost is bejelentették, amiben a két legnagyobb név Berki Mazsi és Hujber Feri, akik természetesen a párjukkal mondott igent a versenyre az RTL-nek. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Jenő és Dóri azóta családot alapítottak, igazi álomesküvőjük volt, és jó rájuk nézni, mert boldogok, sikeresek, és a kislányuk egy igazi tünemény. A második babán is sokat gondolkoznak, de még nem találták meg az időpontot az újabb gyermekvállaláshoz. Ugyanakkor szinte biztos, hogy Kamillának lesz testvére, csak idő kérdése.

Remek triót alkotnak, sokan szeretik őket, és ezzel együtt szép életük van, amit nem szabad irigyelni. Jenő rendkívül sokat dolgozott és dolgozik továbbra is, hogy megteremtse ezt a luxust, amiben élnek. Dóri szintén dolgozik, és ő tölti a legtöbb időt a gyermekével édesanyaként, ami teljesen normális.

Arra is időt fordítanak, hogy kettesben legyenek, mert ez legalább annyira fontos, mint a gyerekkérdés. Jól menedzselik a dolgokat, és láthatjuk, mennyire boldogok együtt. Legutóbb Dóri pattant a volán mögé, és egy kabrió Porschét vezetett, amiről a fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.