Clouds
21 Budapest
Dollár
346,77 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
431,31 Ft
Bitcoin
27,101 $

Így ünnepelték Rácz Jenőék Dallos Bogi várandósságát, megvan a baba neme

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri továbbra is nagyon szoros kapcsolatot ápolnak Dallos Bogival és Puskás Petivel, akik szintén szülők lesznek.

Dallos Bogiék és Rácz Jenőék többszörösen hálásak lehetnek a Nyerő Párosnak, már csak amiatt is, mert ebben a műsorban kötöttek barátságot. Ez a barátság továbbra is tart, egymás esküvőjén is fontos szerepet töltöttek be.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Mind a négyen örültek egymás boldogságának, miközben Dóri várandós lett, teljesen tudatosan tervezték a picit, aki sokat nőtt az elmúlt közel egy évben. Sok idő nem telt el azóta, és most kiderült, hogy Bogi is terhes.

Ennek köszönhetően a gyerekek szinte egymás mellett nőhetnek fel, és nem lesz közöttük nagy korkülönbség. Hogy fiú vagy kislány lesz Bogiék első gyermeke, eleinte nem lehetett tudni, ám Jenőék posztja igencsak beszédes, tehát egy kisfiú lehet úton.

Ez egy rendkívül izgalmas időszak a fiatal édesanya számára, csakúgy mint a büszke apukának, aki az X-Faktor ideje alatt szeretett bele az énekesnőbe. Hamar kiderült, hogy összetartoznak, és az égiek is egymásnak teremtette őket.

Természetesen Jenőék az elsők között gratuláltak a nagy hírhez, meg is látogatták a párost. „Sok boldogságot nektek drága Bogi ès Peti” – írta a posztjában boldogan Jenő Dórival, akik rengeteg hasznos tanácsot adhatnak.