Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Dallos Bogi babát vár, Puskás Peti apuka lesz (fotók)

Fotó: Instagram/Dallos Bogi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon nagy hírt jelentett be Dallos Bogi és Pukás Peti, akik hamarosan szülők lesznek, ennél boldogabbak már nem is lehetnének.

Zajlik az élet a sztárok világában, nemrég derült ki, hogy Marics Peti elköltözött Tóth Anditól. Ez pedig erősen azt vetítette előre, hogy talán már nincsenek is együtt, majd nem sokkal később jött a bejelentés.

Soron kívül Esős kedd vár ránk, több-kevesebb napsütéssel

Andi nem várt tovább, és videóban erősítette meg, hogy nincsenek már együtt Petivel. Sőt, azt is elárulta, hogy ő szakított a Valmar énekesével, így egy igencsak érdekes elődöntő és döntő várhat ránk a Sztárban Sztárban, ahol mindketten zsűritagok.

Furcsa a helyzet, amihez Andi már hozzászokhatott, mert amikor versenyzőként volt jelen a műsorban, akkor pedig a korábbi párjával döntőzött. Végül második lett, de ez már a múlt, és úgy tűnik, ez a kapcsolata is zátonyra futott.

Dallos Bogi és Puskás Peti viszont nagyon boldogok, férj és feleségként élik az életüket. Immáron hárman, mert odabent növekszik az első közös gyermekük, akit végtelenül nagy örömmel várnak odakint.

„A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk kisbabánk.” – írta a posztjában Bogi Peti társaságában. Szerelmük ezzel maximálisan kiteljesedik, és szülőként folytathatják az életüket.