Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Marics Peti elköltözött Tóth Anditól, ömlenek az információk

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Blikk úgy tudja, hogy Marics Peti és Tóth Andi már nem élnek együtt, noha csak nemrég költöztek össze.

Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van Tóth Andi és Marics Peti között, akik már több mint egy éve alkotnak egy párt. Most azonban bombaként robbant a hír, miszerint a Valmar énekese elköltözött Anditól, melynek hátteréről a Blikk írt.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Információjuk szerint oka vannak annak, hogy a Sztárban Sztár zsűritagjai hetek óta egyre hűvösebben viselkednek egymással. Andi nemrég az Instagram oldalán keresztül tagadta, hogy bosszúról lenne szó a zsűrizése kapcsán.

Azt írják, a két fiatal kapcsolata válságba került, és Peti már kiköltözött az ingatlanból, amit közösen kerestek fel. Úgy tudják, hetek óta megromlott a viszony közöttük, melynek egyik fő oka lehet Andi féltékenysége, ami egyre feszültebbé tette Petit – olvasható a Blikk oldalán.

Hozzáteszik, többször adódott ebből vitájuk, de most úgy fest, nemcsak szimpla mosolyszünetről van szó. A pár egyik közeli barátja azt mondja, ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással. Hozzátette, egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője.

„Egy másik ismerősük szerint az énekesnő nagyon ragaszkodó típus, Peti viszont a szabadságából szeretne megtartani valamit a kapcsolaton belül is.” – írja a Blikk, hozzátéve, információjuk szerint már harmadik hete külön érkeznek meg a TV2 székházába, és a színfalak mögött egymáshoz sem szólnak.