Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

Rácz-Gyuricza Dóri szerint mindenki minimum egy órát fordítson magára a héten

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri számára ez általában a masszázst jelenti, ám az elmúlt 10 évben nem kevés negatív tapasztalata volt.

Rácz Jenő nemrég egy nagyon aranyos poszttal jelentkezett a kislányával, miközben a felesége masszázsra ment. Dóri sok hasznos gondolattal igyekszik segíteni a követőinek, akik már szép számmal vannak.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Ezúttal annak a fontosságát hangsúlyozta, hogy igenis mindenki szánjon magára minimum egy órát héten, ami valóban róla szól, és nem másról. Mindez kevésnek tűnhet, ám sokan mégsem teszik meg, maximum percekről van szó.

„Sziasztok! Szerintem mindenkinek minimum egy órát a héten… de ha egy órát a héten, az kicsit kevés, de azért az legyen a minimum, amit saját magatokkal kell töltsetek.” – mondta a videójában Dóri, aki szereti az életét.

„És nem a családért, nem azért, hogy másnak jobb legyen, nem azért, hogy a karrieretek jobb legyen, hanem ti! A ti lelketek, testeket, fizikai állapototok az jó legyen, és ti jól legyetek. Akkor tudtok majd megfelelni minden nap, és akkor tudjátok mosolygósan venni az akadályokat, legyen ez az anyaság, a hétköznapi stressz, legyen ez párkapcsolat, legyen ez bármi. Karrier, bármi az ég világon.”

„Ezt a heti egy órát általában én megpróbálom masszázzsal eltölteni. Nem mindig sikerül heti egyszer összehozni, de azért nagyon maximum, havi egyszer tényleg el kell jutni. Ez életminőség javítás szempontból is fontos, azért is, hogy jobban legyetek mindenhogy.”

„Egyébként, érdekességképpen csak elmondom, hogy a hippokratészi időkben masszázzsal gyógyítottak. Úgyhogy a masszázs tényleg egy nagyon gyógyító dolog tud lenni. Persze ehhez az kell, hogy megfelelően emberhez járjatok. Gondolhatjátok, hogy az elmúlt 10 évben hányfajta masszőrnél voltam, és az az igazság, hogy nagyon sok benne a kamu, a szörnyű, és semmi értelme, csak egy órán át simogat egy ember, de ha megtaláljátok azt, aki tud rajtatok segíteni, akkor ez game changer.”