Clouds
21 Budapest
Dollár
368,04 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
442,44 Ft
Bitcoin
22,978 $

Rácz-Gyuricza Dóri: „Szeretem az életem”

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig vannak, akik kritikával illetik Rácz-Gyuricza Dórit, vagy egyeseknek nem szimpatikus, ő azonban szereti az életét és boldog.

Rácz-Gyuricza Dóri nagyon szerencsés, hiszen egy olyan férfi van mellette, aki szereti, tiszteli és megbecsüli őt. Rácz Jenő ugyancsak szerencsés, mert Dóri ugyanúgy szereti, tiszteli és megbecsüli, így megvan közöttük a szükséges kapocs és összhang.

Soron kívül Török-szíriai földrengés: két-három évig is tarthatnak az utórengések

Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, és már a közös gyermeküket nevelik, aki mindennél fontosabb számukra. Jenő nehéz időszak előtt áll, hiszen térdműtéten esett át, de Dóri ott van mellette, és energikusan tesz meg mindent azért, hogy a híres chef a körülményekhez képest a lehető legjobban érezze magát.

„Nagyon jó napom volt ma! Kicsit maga alá temetett az elmúlt napokban a sok teendőm, a férjem térdműtéte után minden erőmmel azon voltam, hogy enyhítsem a fájdalmait, érezze azt, hogy “HÚDEJÓITTHON”!” – írta a posztjában Dóri.

„Talán mondanom sem kell, ez nehezen kivitelezhető, hiszen a férjem imádja a munkáját és szenvedéllyel csinálja, most pedig sajnos szobafogságba került. Lényeg, ami lényeg, a 0/24-es DSZK fenntartása (Dorejj Szórakoztató Központ) sokat kivett belőlem, plusz a kislányom alvásmegvonásban részesít minket, ami néha nagyon nehéz.”

„De ma, ahogy a boltba menet vezettem a havazásban, rájöttem, hogy azért megyek most szuper óvatosan, hogy tudjam ezt csinálni! Szeretnék rájuk vigyázni és szórakoztatni őket mindig! Nagyon szerencsés vagyok, hogy képes vagyok rá!”

„Erős vagyok hozzá! Egészséges vagyok hozzá! Kitartó vagyok hozzá! Szeretem őket! Szeretem az életem! Úgy veszem észre, hogy az emberek sokszor csak a problémákra koncentrálnak, pedig erre kell figyelni.”

Még több bulvár: Tolvai Reni reagált a posztjára, amit Tóth Andiról rakott ki