Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Rácz Jenő ismét bizonyította, milyen kiváló apa

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő nagyon is szem előtt tartja, hogy a felesége időről időre egyedül is kikapcsolódjon, például elmenjen egy frissítő masszázsra.

Rácz Jenő már a Nyerő Párosban is kiemelte, mennyire szeretne édesapává válni, ami nem sokkal később megadatott számára. Most pedig már ott tartunk, hogy az első közös táncát is letáncolta a kislányával.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Az idő nagyon gyorsan telik, ugyanakkor rengeteg közös élményt gyűjtenek, és rendkívül boldogok. Egyikőjüknek sem könnyű, különösen Dórinak, hiszen ő van a legtöbbet a babával, és a 10 kiló ugyan nem hangzik soknak, igencsak megterheli a testet.

Ezzel Jenő is tisztában van, és amíg Dóri masszázsra ment, addig vigyázott a kislányára, bár ezen kívül sokat segít. A Michelin-csillagos chef reggelente tovább szokta hagyni aludni a feleségét, hogy egy kicsivel többet tudjon pihenni, és ez szintén arról tesz tanúbizonyságot, hogy kiváló családapa.

„Mondtam magamban, ha végre elalszik a gyerek, akkor majd dolgozom egy picit, írok új menüt stb…Ennek ellenére most már egy órája mozdulatlan vagyok, szerencsésen eljutottam addig, hogy megszülessen ez a poszt.” – írta a bejegyzésében Rácz Jenő.

„Anya a jól megérdemelt masszázson van, szegény anyukáknak nem könnyű 10+kg cipelni egész nap!(tönkremegy a testük). Gyerekkel az élet más, nem könnyű, de minden perc egy kincs.” – folytatta a bejegyzését.