Clouds
21 Budapest
Dollár
372,13 Ft
Euró
397,48 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
27,995 $

Rácz-Gyuricza Dóri elmondta, szerinte mi a titka egy jó házasságnak

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyanez értendő egy kapcsolatra is, hiszen a kettő nemigazán különbözik egymástól, ha komolyak a célok.

Manapság azt látni, hogy az emberek elmennek egymás mellett, még akkor is, ha épp összekötötték az életüket. Nagyon sok rosszul működő kapcsolat és házasság van körülöttünk, ami szomorú.

Soron kívül Öt kiskorú vesztette életét egy balesetben az Egyesült Államokban

Szomorú, mert a legtöbb kapcsolat akár működhetne is, ha a két fél sokkal többet kommunikálna egymással. Egy jó kapcsolatban igazán nincsenek tabuk, és napi szinten beszélgetnek, nemcsak átlagos, mindennapi dolgokról.

Egy igazán minőségi kapcsolat attól is az, ha azon minden nap dolgoznak. Minden egyes nap tenni kell azért, hogy a kapcsolatunk erős maradjon, mert ha nem figyelünk oda, kártyavárszerűen omolhatnak össze a dolgok, amiket az évek alatt felépítettünk.

„Szerinted mi egy jó párkapcsolat/házasság titka?” – tette fel a kérdést egy követő Dóri oldalán, aki nagyon szereti az életét „Tisztelet! Ha fáradt, ideges, frusztrált, szomorú, csalódott, mérges, beteg, vagy éhes vagy, akkor is tisztelni kell egymást.”

„Nem szabad alapnak venni azt, amitek van, dolgozni kell egy jó kapcsolatért, soooookat beszélgetni, és ölelni egymást.” – tette hozzá a válaszában a fiatal édesanya, akinek 2023-ra is sok terve van.