Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Rácz-Gyuricza Dóra: „2023 szóljon végre Rólad és hogy Te jól legyél”

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri ismét fontosabb gondolatokat osztott meg, amikkel sokan fognak azonulni, és 2023 megint egy remek lehetőség arra, hogy változtassunk.

Minden évben vannak bizonyos dolgok, amiket jobb magunk mögött hagyni. Ez is a tanulási és fejlődési folyamat része, miközben megadjuk magunknak a tiszteletet ahhoz, hogy igazán azokká váljunk, akik lenni szeretnénk.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Mindez egyszerűnek hangzik, és bizonyos szempontból az is, de dolgozni kell rajta. A tudatos fejlődés az egyik legjobb döntés, amit hozhat egy ember, és ekkor tudunk a legnagyobb lépéseket megtenni előre.

„Mennyi igaz rád a 10 állításból? Egyetlen ember van a Földön, aki elől nem tudsz elmenekülni és minden döntésedért Ő a felelős… szóval akinek ekkora a hatalma feletted azzal érdemes jóban lenni.” – írta a posztjában Dóri.

„Mennyire vagy kibékülve Önmagaddal? Szeretem magam feltétel nélkül, és szerethető embernek tartom magam. Nem azért keresek kapcsolatokat, hogy kiegészítsenek, mert tudom, hogy minden megvan bennem amire szükségem van.”

„Nem vetítem ki a fájdalmaimat és bizonytalanságaimat másokra. Elengedtem az összes toxikus kapcsolatomat. Az Én problémáim a saját felelősségeim. Prioritás, hogy a tőlem telhető legjobban kommunikáljak.”

„Nem félek nemet mondani. Amikor probléma adódik, megpróbálok rá azonnal megoldást találni. Őszintén hiszem, hogy megérdemlem a pozitív élményeket. Nyitott vagyok, hogy befogadjam a szeretetet. 2023 szóljon végre Rólad és hogy Te jól legyél”

Még több bulvár: Majoros Hajni fontos üzenete: „Engedd el, ami már nem kell!”