Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Kemény stílusban kérdezték Rácz-Gyuricza Dórát

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vannak, akik láthatóan nem kedvelik Rácz Jenő feleségét, de ez kikerülhetetlen, és nem is kell igazán foglalkozni velük.

Gyuricza Dóri nagyon szép életet élhet Rácz Jenő oldalán, immáron hárman, hiszen közel egy évvel ezelőtt megszületett a gyermekük. Már nincs messze a nagy pillanat, amikor is 1 éves lesz a kislányuk.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Voltak idők, amikor Dórit sokan támadták, mert elmondta a tapasztalatait, és egyesek úgy értelmezték, tanácsokat osztogat. Rendre azzal támadják, hogy alig van tapasztalata, és inkább így ne is adjon tanácsokat.

Holott nincs erről szó, amit már nem egyszer hangsúlyozott, de úgy tűnik, még mindig vannak, akik mást gondolnak. Az Instagram oldalán érkezett hozzá pár kérdés, és Dóri az egyik erősebb hangvételűre is válaszolt.

„Miért hiszed azt magadról, hogy mekkora tapasztalatod van a gyereknevelés terén?” – érkezett egy kérdés Dórihoz, kemény stílusban. „Én úgy hiszem, hogy 11 hónapnyi rutin alapján maximum saját tapasztalatot tudok megosztani, de minden baba és minden mama más, így szerintem, ha papíros szakértő lennék is, kötekednének az emberek, hiszen ami sokaknak beválik, soknak viszont nem.” – válaszolt a kiváló formának örvendő Dóri.

„Én csak arra buzdítom az anyukákat, hogy higgyenek magukban.” – zárta le Dóri, aki továbbra sem ad tanácsokat, hanem helyette inkább csak elmondja a tapasztalatait, amit egyesek látható módon félreértelmeznek.